Mit kell venned?
- 70 dkg karaj
- 10 dkg aszalt szilva
- 1 konzerv kukorica
- 1 kis pohár tejföl
- 4-5 ek majonéz
- 1 ek mustár
- A húst egészben sózd meg, majd késsel szúrj bele lyukat több helyen, és oda tömd bele a szilvákat.
- Rakd a húst sütőzacskóba, vagy tepsibe, és 180 fokon kb. 70 percig süsd. Ha tepsiben sütöd, öntsd alá kevés olajat és vizet is, és legalább egy órán keresztül lefedve süsd! Utána vedd le a fóliát, hadd kapjon szét piros színt a hús.
- Amíg a hús sül, öntsd egy tálba a tejfölt, a mustárt és majonézt, tégy bele egy csipetnyi sót, 1 tk cukrot és némi borsot. Jól keverd el, majd add hozzá a kukoricát és a nagyon apróra vágott lilahagymát is. Amíg a hús sül, tedd hűtőbe a salátát!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése