2012. május 22., kedd

Kolbásszal töltött karaj


Mi kell hozzá?

  1. 1 kg csont nélküli karaj
  2. 1 kisebb darab szárazkolbász (akkora, mint a hús)
  3. pirospaprika, só, bors
  4.  olaj
Hogyan csináld?
  1. A húst hosszában felszúrjuk, vagyis egy hegyes, éles késsel lyukat vágunk a közepébe. 
  2. Ezt a vágást kissé kiszélesítjük. 
  3. Ma.x. 1 dl étolajban elkeverünk pirospaprikát, sót, borsot, őrölt köményt.
  4. Kívül, belül bekenjük ezzel a húst.
  5. A kolbászt beletoljuk a husiba, majd az egészet sütőzacskóba tesszük, vagy olajozott tepsibe, és akkor alufóliával beborítjuk.
  6. Legalább 70 percig sütjük fedés alatt, majd levesszük a fóliát, és így is sütjük 10-15 percet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése