2012. március 11., vasárnap

Tejszínes-sajtos karaj


Mi kell hozzá?
  1. 6-7 szelet sertéskaraj
  2. 2 tojás
  3. 25 dkg reszelt sajt
  4. 2 dl főzőtejszín
  5. 2-3 gerezd fokhagyma
Hogyan csináld?
  1. A húst gyengén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A tojásokat felverjük, majd belemártjuk a hússzeleteket.
  3. A tojásos karajt reszelt sajtba mártjuk.
  4. Egy kivajazott jénaiba fektetjük a húsokat.
  5. Leöntjük a tejszínnel, amibe fokhagymát reszeltünk.
  6. 200 fokos sütőben 45 percig sütjük alufólia alatt, majd a fóliát levesszük, és addig sütjük, amíg a sajt rá nem pirul.
  7. Rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése