A feltét ízlés szerint: bacon, szalámi, sonka, virsli
hagyma, lilahagyma, kukorica, gomba, tojás, sajt
Hogyan csináld?
A recept előnye, hogy a pizzatésztát nem kell keleszteni, ezért nagyon gyorsan megvan.
A tészta hozzávalót öntsd egy nagy tálba, jól gyúrd ki.
Vedd ketté, csinálj belőle két egyforma gombócot.
Lisztezett deszkán és lisztezett sodrófával nyújtsd ki ujjnyi vastagra. (Ha van gyümölcstorta-formád, abban lehet szép kerek pizzát sütni, én így szoktam)
A sütőt közben melegítsd elő 200 fokra.
A tejfölt keverd ki a reszelt fokhagymával és kend a tepsiben elhelyezett tésztára. A tészta alá rakj sütőpapírt.
Halmozd rá a feltétet, üss rá egy tojást, ha szeretnél, és szórd meg sajttal.
Szia! Köszi a receptet, páromnak nagyon ízlett aztmondta legközelebb is ilyet csináljak, de szerintem az egy marék só nagyon sok bele, legalábbis nekem nagyon sok lett volna ha bele tettem volna! :)
Jól hangzik:D
VálaszTörlésÚgy érzem ezt ki kell próbálni:D
Szia! Köszi a receptet, páromnak nagyon ízlett aztmondta legközelebb is ilyet csináljak, de szerintem az egy marék só nagyon sok bele, legalábbis nekem nagyon sok lett volna ha bele tettem volna! :)
VálaszTörlésNagyon örülök, ha ízlett:)) Köszönöm, hogy írtál:) Igen, az egy marékot sokféleképp értelmezik, és sokféle sót használunk:)
VálaszTörlés